Waar kunt u als particulier een auto leasen?

Indien u heeft besloten om als particulier een auto te gaan leasen, dan is het goed om te weten waar u dit het beste kunt doen. Een leasemaatschappij die een goede en betrouwbare service biedt is dan een vereiste, maar ook het assortiment aan auto’s is natuurlijk zeer belangrijk. Bij een leasemaatschappij als Toplease.nl heeft u keuze uit meer dan 30 automerken. Deze merken worden op hun beurt ook weer onderverdeeld in typen, waardoor u uit veel verschillende leaseauto’s kan kiezen.

Terwijl toplease.nl zich richt op zowel zakelijk als particulier leasen, richt Foxlease.nl zich echter alleen op particulier leasen. Deze leasemaatschappij noemt zichzelf daarom ook de privé autolease specialist van Nederland. Bij Foxlease.nl is het aantal merken beperkter dan bij Toplease.nl, maar of dat echt een minpunt is zal sterk afhangen van de keuze voor merk auto van de consument.

Naast het ‘normaal’ leasen van een auto, is er bij foxlease.nl de mogelijkheid tot ‘shortlease’. Dit houdt in dat klanten die binnen 24 uur een auto willen hebben dit kunnen regelen via shortlease. Er kan dan keuze worden gemaakt uit drie verschillende groepen met auto’s en daarbij behorende prijzen. Wel bent u bij shortlease in verhouding duurder uit, dan wanneer u volgens de normale procedure een auto zou leasen.

3 Reacties op Waar kunt u als particulier een auto leasen?

  • G. Arnhem schrijft:

    Mijn buurman leased als particulier een auto via foxlease.nl. Hij is erg tevreden met zijn leaseauto. Hij zegt dat hij maandeijks ruim 20% minder kwijt is (in vergelijking tot een soortgelijke auto zelf te kopen).Ik overweeg nu zelf ook om een auto te gaan leasen..

  • Ronald Vreesbos schrijft:

    Shortlease (zoals bijv. bij Foxlease) is echt de ideale oplossing als je snel een leaseauto nodig hebt. Je betaald inderdaad wel meer, maar je kan dan wel zeer snel beschikken over de auto. Onlangs zat ik een week zonder auto en heb ik een shortlease auto gehad. Beviel mij echt prima.

  • Hanneke Pietersen schrijft:

    Ik lease prive een auto via toplease.nl. Het bevalt mij erg goed. Ik ben ongeveer 300 euro per maand kwijt voor een prachtige opel. Fijn aan toplease.nl is dat je ook kan kiezen voor een korte looptijd (bijv 2 jaar)… dan kun je na 2 jaar al weer een andere auto nemen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>